Skip to content

Besked til Haletudser – Maj 2021

Kære Haletudse (sempai Henrik’s) hold og forældre

Så er det endelig tid til Haletudsernes første graduering. Bemærk at det er allerede på onsdag den 26. maj.

Vi henter børnene ved hovedindgangen til Idrætshuset og følger dem til sal 4, hvor gradueringen foregår- og vi bringer dem tilbage når gradueringen er slut. På grund af Corona areal-krav bliver det afviklet i to hold (se nedenfor). Kom i god tid ☺

Hold 1 kl. 16.40-17.20Hold 2 kl. 17.20-18.00
August, Birk, Gustav, Malcolm, Milton, Oliver, Olivia, Marisol, Serena, Stefan, Victor, William.Anton, Finn, Frederik, Gabriel*, Herman*, Karl, Lasse, Maki, Olivia, Meyer, Signe, Vinicius.

Jeres tilmeldinger fra december-gradueringen, der blev udsat, gælder til denne graduering. Vi har ikke fået tilmelding fra børn markeret med *. Find tilmeldingsblanketten her http://gojuryu.dk/wp-content/uploads/2020/11/Graduering1412.pdf og medbring den og gebyr til gradueringen den 26. maj.

Læs i øvrigt alt om gradueringen her: http://gojuryu.dk/klub-graduering-sommer-2021/

Hvad nu hvis mit barn ikke står på listen?

De nævnte børn på de to hold er dem, som var med til træning den 17. maj. Selvom du ikke var til den træning – kan du godt være med til gradueringen. Du skal blot give besked til Sensei Charlotte –- så vi sørger for at få dig med på et af holdene. 

Vi har brug for tilbagemelding fra dig hvis du ikke står på listen og gerne vil være med – også selvom du tidligere har tilmeldt dig til december-gradueringen. 

Hvis du ikke kan komme – men står på listen – hører vi også meget gerne fra dig. 

Vi glæder os rigtig meget til at se Jer give den fuld gas til gradueringen ☺

De allerbedste karate-hilsner

Sempai Karl, Sempai Henrik og Sensei Charlotte