skip to Main Content

Gasshuku er japansk og betyder ’træningssamling’ (eller ’at leve og træne under samme tag’). I Danmark har vi tradition for at mødes to gange om året i Nykøbing Falster til gasshuku. Vi plejer at være 200-400 deltagere fra Danmark og udlandet, og du får chancen for at træne intensivt i 2 dage med nogle af de dygtigste instruktører fra ind- og udland. På gasshuku møder du andre karateudøvere fra andre danske Goju-Ryu klubber, og det er en sjov og vigtig del af din træning.

Ud over de danske gasshuku afholdes der hver sommer et europæisk gasshuku. Det foregår forskellige steder i Europa hver gang, og på turene får du en helt unik mulighed for at møde flere hundrede karateudøvere fra alle dele af Europa og resten af verden. Undervisningen foregår altid under ledelse af chefinstruktøren for hele verden, Nakamura Sensei, sammen med 10-12 af Europas bedste instruktører.

Ca. hvert 4. år afholdes Dento Karate Gishiki (det tidligere Budosai) på Okinawa, hvor Goju-Ryu karate stammer fra. Dento Karate Gishiki svarer til gasshuku, men træningslejren foregår i karatens vugge og sammen med karateudøvere fra hele verden under ledelse af vores stormester Higaonna Sensei sammen med verdens bedste instruktører. Ved det seneste Dento Karate Gishki i sommeren 2019 deltog over 1.000 karateudøvere – fra Danmark deltog over 100 – fra Østerbro Karate Skole var vi 25 deltagere.

Budasai