Skip to content

Velkommen til Østerbro Karate Skole

I Østerbro Karate Skole (ØKS) træner vi Okinawa Goju-Ryu (剛 柔 流), som er en af ældste og mest udbredte stilarter indenfor traditionel karate. Systemet er udviklet på den japanske ø Okinawa og har rødder tilbage til det antikke Kina.

Jeg åbnede Østerbro Karate Skole i 1995. Målet var og er fortsat at dele den gamle kultur- og kamptradition, som Goju-Ryu står for. Jeg begyndte selv min karatetræning som 11-årig i 1976 og har gennem nu mere end 40 år oplevet og lært så meget om ikke alene kamp men også alt det, karate lærer os om os selv og andre mennesker. For mig handler karate meget om fred – en indre fred – og dermed også fred med andre.

I klubben i hjertet af Østerbro har vi et godt fællesskab og mange fine oplevelser sammen. Både på børnehold og på voksenhold træner vi på tværs af køn, alder, styrke og helbred – alle kan være med på deres individuelle niveau. Det vigtigste er, at du træner jævnligt og gør dit bedste.

Østerbro Karateskole er en del af den anerkendte internationale organisation IOGKF, som i Danmark repræsenteres via IOGKF Danmark.

Sensei Torben Svendsen, chefinstruktør.

Torben Svendsen