Skip to content

Hold for børn

Vi har kun mulighed for at starte nye begynderhold for børn og modtage begyndere en gang om året og det er i begyndelsen af september. Der starter vi prøvetimer og træning for to hold, henholdsvis 5-7 årige og 8-14 årige.

De 5-7 årige træner på mandage, kl. 17.00–17.45, og har prøvetimer fra og med den første mandag i september.
De 8-14 årige træner på onsdage, kl. 17.00–18.00, og har prøvetimer fra og med den første onsdag i september.

Børn kan blive tilmeldt ventelisten til begynderholdene ved, at en forælder skriver til os på gojuryu.osterbro@gmail.com og oplyser:

  • Sit barns navn, fødselsdato og eventuelle spørgsmål. I vil så modtage en mail med praktisk information.

For 5-7-årige skal desuden oplyses:

  • Et eller to mobiltelefonnumre, som vi evt. kan ringe til, hvis barnet får brug for særlig omsorg under prøvetimen eller den følgende træning.

I vil senere modtage en invitation til en prøvetime samt supplerende praktisk information, når der er plads på holdet. Ved at deltage i en prøvetime i begyndelsen af september er der mulighed for at tage stilling til, om I ønsker at fortsætte.

Kontingentbetaling skal ske inden træningen starter efter prøvetimen som beskrevet i invitationen.


Hvis børn i forvejen har erfaring i Goju Ryu Karate fra træning i en klub eller skole, der er medlem af IOGKF, er det muligt at starte på et passende hold efter nærmere aftale. Skriv på forhånd til os på gojuryu.osterbro@gmail.com, så vi kan aftale nærmere.

Hold for voksne

Hvis du som voksen eller ung over 15 år ønsker at besøge os, så skriv til os på forhånd på gojuryu.osterbro@gmail.com for at aftale, hvornår du kan komme og træne.

Vi har kun mulighed for at optage nye begyndere i perioderne januar – februar og august – september, hvor vi tilbyder prøvetimer, inden endelig indmeldelse.

Til de første prøve-/trænings-timer, som begynder, møder du bare op og er med. Det er godt at have træningstøj på, som tillader frie bevægelser. Vi træner altid på bare fødder.

Din instruktør vil sørge for, at du kommer i gang og er med på den bedste måde.

Spørg efter træningen din instruktør, hvis du er i tvivl om noget. Du er også velkommen til at skrive til gojuryu.osterbro@gmail.com.

Hvis voksne i forvejen har erfaring i Goju Ryu Karate fra træning i en klub eller skole, der er medlem af IOGKF, er det muligt at starte på et passende hold efter nærmere aftale. Skriv på forhånd til os på gojuryu.osterbro@gmail.com, så vi kan aftale nærmere.

Kontingent

Nuværende kontingentsatser er:

Børn: 850 kr./halvår
Voksne: 1.300 kr./halvår

Ved indmeldelse er der et indmeldelsesgebyr på 100 kr. Det vil sige, at første kontingentbetaling bliver 950 kr. for børn og 1.400 kr. for voksne. Indeholdt i beløbet er også en tandforsikring, der dækker tandskader forårsaget af træning op til 10.000 kroner (vær opmærksom på, at du selv skal tegne ulykkesforsikring).

Betaling af kontingent sker hver den 1. oktober og den 1. april.

Første betaling efter indmeldelse sker ved at overføre beløbet til ØKS’s konto i Nordea: reg.nr. 2104 kontonr. 6888 835 022.

Derefter modtager du en anvisning på, hvordan du simpelt kan indmelde dig i ØKS via administrationssystemet Holdsport.dk.

Næste kontingentindbetaling sker via Holdsport.dk, hvorfra du modtager en e-mail herom, når det bliver aktuelt.
Når du er indmeldt i ØKS, kan du blive medlem af vores Facebook-gruppe. Her vil du bl.a. få beskeder om evt. ændringer eller aflysninger i træningsplanen.

Nye begyndere skal aflevere et pasbillede/skolebillede i en kuvert til din instruktør inden første graduering, der sker i henholdsvis december og juni. (husk at skrive navn bag på billedet). Billedet bliver sat i dit karate-pas, hvor alle gradueringer og deltagelse i stævner og gasshuku’er (træningslejre) bliver ført ind med tiden. Karate-passet er en lille booklet, som udleveres ved din første graduering og følger dig hele dit karateliv.

Har du spørgsmål til indmeldelse, udmeldelse eller kontingent, skal du skrive til gojuryu.osterbro@gmail.com.