Skip to content

Børnetræning i Fælledparken

Det er nu blevet muligt for idrætsforeninger at træne ude. Det kræver dog, at vi overholder Regeringens retningslinjer, da vi ellers kan risikere forbud og/eller bøder af 2.500 kr. pr. Person ved hver overtrædelse. Det vil sige, at vi må under ingen omstændigheder være mere end 10 i hver gruppe, vi må ikke have fysisk kontakt, vi skal spritte hænder og vi skal være opmærksomme på vores omgivelser. 

Det er især ved aflevering og afhentning, at vi skal være opmærksomme på ikke at overtræde forbuddet om at forsamles i mere end 10 personer – Derfor må I ikke følge jeres børn helt hen til deres træningshold.

Hvis der er fremmøde med mere end 10 pr. hold, vil de blive delt op i mindre grupper, så de ikke er mere end 9 elever på hvert hold. 

Hvis I følger jeres børn frem til Per Henrik Lings Allé, skal jeres børn selv gå frem det sidste stykke til de parkeringspladser som er afmærket til hvert holds mødeplads – se billederne nederst.

Når holdet er samlet, går hvert hold ind på græsset og træner basistræning med fokus på gradueringsprogrammerne. Vi laver ingen makkertræning.

Efter træning bukker holdet af, og så løber eleverne hjem eller hen til det mødepunkt, som I har aftalt med jeres børn – husk at I forældre ikke må samles mere end 10, og hvis I samles og snakker mens eleverne træner, skal I splitte op når eleverne kommer retur til jer, så I ikke risikere at modtage bøde for overtrædelse af forsamlingsforbuddet på kr. 2.500 pr. person. 

Vi håber at I vil fortsætte med at bakke op om jeres børns karatetræning, og at I endnu engang kan få stor glæde af jeres børns ugentlige karatetræning. 

KUN HALETUDSER TRÆNER FORTSAT UDENDØRS

Mandag

16.15 – 17.00 – Haletudser.

17.00 – 18.00 – Koi Karper, Hvide Traner, Små Tigre, Grønne Slanger.

 

Onsdag

16.15 – 17.00 – Skildpadderne.

17.00 – 18.00 – Koi Karper, Hvide Traner, Små Tigre, Grønne Slanger.

 

Rammerne:

  • Grupper af 9 børn og én instruktør – maks.10 personer
  • Alle skal spritte hænder før træning – vi sørger for håndsprit
  • Ingen fysisk kontakt – minimum én meters afstand til alle på holdet
  • Forældre skal sende eleverne ind fra de to indgange til Per Henrik Lings Allé (Østre Allé og Gunnar Nu Hanses Plads – se billederne nederst) og må ikke følge med holdene – eleverne går selv hen til sin instruktør derfra. Se billederne
  • Når træningen er færdig, går eleverne selv hen til sine forældre eller direkte hjem til sig selv derfra
  • Alle træner i træningstøj og sko – ingen gi

Klik på knappen for at læse Sensei Torbens brev, bl.a. om gradueringen d. 22/05.

 

Mødested for eleverne – en parkeringsbås til hvert hold af 10: