Skip to content

Stilartsmesterskaber

Bussen til stævnet kører fra Idrætshuset kl. 6.25 på lørdag. Vær der derfor senest 6.20, så vi kan nå at komme roligt på bussen.

Vi planlægger at tage fra Nykøbing F. 16.30, hvilket betyder at vi er tilbage ved Idrætshuset 18.45. Vi er muligvis hjemme før.

 

VEDR. UDESTÅENDE STÆVNEBETALINGER

Klubbens mobilepay er nu oppe og køre igen. Har du endnu ikke betalt til stævnet bør du nu betale derigennem.

IOGKF Danmark og Nykøbing Karatecenter inviterer til Stilartsmesterskaberne lørdag den 18. marts 2023
Denne gang afholdes de i Nykøbing F. Hallerne, Nørre Boulevard 4A, 4800 Nyk. F. Stævnestart er kl. 9.00, så alle skal være i hallen senest kl. 8.30.

Stævnet er for alle medlemmer; børn, unge og voksne. Der konkurreres i kumite-kategorier og i kata-kategorier, og grupperne inddeles efter køn, alder og grad.

Stævnet giver mulighed for at prøve sin karate af, mulighed for nye venskaber og mulighed for at udfordre sig selv. Det kræver f.eks. stort mod og koncentration at stå alene på gulvet og udføre en kata.

For at tilmelde jer stævnet, skal I printe og returnere tilmeldingssedlen påført navn, alder, grad og køn samt hvilke kategorier, I vil deltage i. Tilmeldingssedlen kan findes via linket nederst på siden. Hvis I er i tvivl om, hvad I skal stille op i, så kan jeres instruktør hjælpe jer. Prisen for deltagelse er 150 kr. uanset antallet af kategorier man vælger at stille op i.

Klubben arrangerer bustransport til stævnet. Prisen for bussen er 100 kr./pers. Nærmere bus-information (afgang, forventet hjemkomst mv.) meldes ud på hjemmesiden og Facebook i ugen op til stævnet.

Tilmeldingsfristen er torsdag d. 2. marts – Husk LIGE penge og tilmeldingsseddel i en kuvert! Det er også muligt at betale via MobilePay på nr. 64094 (Skriv ’Stilart’ i kommentarfeltet samt navnet på deltager ved betaling).

I skal aflevere tilmeldingssedlen til jeres instruktør.