Skip to content

Stilartsmesterskab 2020 – Aflyst

OBS! Årets stilartsmesterskab er aflyst grundet coronavirus. Alle tilmeldinger burde være tilbagebetalt.

IOGKF Danmark og Sakskøbing Karateklub inviterer til de årlige Stilartsmesterskaber i Okinawa Goju Ryu karate. Stævnet finder sted lørdag den 28. marts 2020 og afholdes i Sakskøbing Sportscenter. Adressen er: P. Hansensvej 15, 4990 Sakskøbing. Stævnestart er kl. 9.15, så alle skal være i hallen senest kl. 8.30.

Stævnet er både for børn, unge og voksne. Til stævnet konkurrerer man i kumite-kategorier og i kata- kategorier. Grupperne inddeles efter køn, alder og grad. Stævnet er en god mulighed til ikke bare at hygge sig med klubkammeraterne men også møde træningskammerater fra de andre Goju Ryu klubber i landet.

For at tilmelde jer stævnet, skal I returnere det nederste af siden påført navn, køn, alder og grad og hvilke kategorier, I vil deltage i. Prisen for deltagelse er 150 kr. Der vil være bus fra klubben til stævnet. Prisen for bussen er 100 kr./pers. Nærmere bus-information (afgang, forventet hjemkomst mv.) meldes ud på hjemmesiden i ugen op til stævnet. Tilmeldingsfristen er lørdag d. 14. marts 2019 – Husk LIGE penge og tilmeldingsseddel i en kuvert! Det er også muligt at betale via MobilePay på nr. 64094 (Skriv ’Stilart’ i kommentarfeltet samt navnet på deltager ved betaling).

Sempai Felics indsamler tilmeldinger fra børneholdene mandag og onsdag kl. 17 og kl. 18 ved Den Store Sal/Sal 4. Voksne og unge på voksenholdet afleverer før eller efter træning hos Sensei Anja.