Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gojuryu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Restriktioner for børneafdelingen - Østerbro Karate Skole skip to Main Content

Restriktioner for børneafdelingen

Oplysningerne i dette indlæg er ikke længere gældende

Find nyere indlæg under ‘Nyheder’ på hjemmesidens forside

Grundet de nye restriktioner (pr. d. 01/12) lukker vi for undervisningen af børn og unge indtil d. 11/01/2021.

MEN det betyder ikke vi holder fri:

  • De børn der har været til træning idag (d. 02/12) har fået en træningsdagbog med hjem. Så der skal trænes hjemme (Download nedenfor)
  • Træningsdagbogen udfyldes på dagsbasis ved, at man vælger noget man vil blive bedre til, og finder en række øvelser, som man kan træne dertil. I dagens løb indskriver man antal repetitioner og evt. en underskrift fra en forældre på gennemført træning.
  • Der ligger videoer til at støtte børnene, hvis de er i tvivl om teknikker eller ikke ved, hvad de skal træne.
  • Der udloves en præmie til den på hvert hold som har øvet mest( her må forældrene gerne lige skrive under på der er trænet i kommentar feltet )

Vedrørende graduering: Gradueringen er udskudt til 01/02/2021. Er man endnu ikke tilmeldt, kan det gøres i januar, når vi starter op i dojoen igen.

Vi er selvfølgelig enormt ked af situationen, men vurdere at dette er den bedste og mest ansvarlige håndtering af situationen.

Rigtig god jul og træning – Vi ses i det nye år!