Skip to content

Coronavirus

VI ER TILBAGE I DOJOEN – SE NYERE OPSLAG

Kære børn og voksne i ØKS,

Vi håber I har det godt og glæder os til snart, at se jer igen i fuld figur. Ligesom resten af landet arbejder vi på, at de-eksalerere karantænetilstanden (selvfølgelig i overenstemmelse med myndighedernes udmeldelser). Det betyder også, at den daglige træning vil ændre sig. Om det betyder udendørs træning, træning i små hold eller noget helt andet, kan vi ikke sige helt endnu, men vi foreslår, at du holder øje med din mail, vores facebookgrupper eller hjemmesiden her for opdateringer.

Vi ser frem til snart at kunne mødes om karaten igen, og det er skønt, at se at så mange holder træningen ved lige og deltage i vores zoom-undervisning. Vi har stadig ambitioner om, at afholde en klubgraduering for kyu-grader i midt/slut juni og en dan-graduering.

Alt dette skrevet, blot for at fortælle jer, at vi arbejder på en løsning, hvor vi alle kan komme godt igennem denne tid, også med vores karate, men intet er sikkert endnu, så som sagt – Hold øje med siden her og facebook for opdateringer. Hvis du endnu ikke har fået adgang til undervisningen, kan du skrive til Sempai Felics på fp@jumpingcrocodile.dk eller facebook.

Aflysninger:

Både nationale og internationale events er blevet aflyst og udsat i forbindelse med karantænen: Stilartsmesterskabet i marts er aflyst, det danske gasshuku i maj, og alle internationale gasshuku indtil efteråret er aflyst: Europærisk gasshuku i Hamborg, sydamerikansk gasshuku i brazilien og chefinstruktør-gasshuku i Naha.

Træningen fortsætter:

Under karantænen har instruktørerne i ØKS stået for masser af virtuel undervisning til klubbens børn og voksne. Video-træningspas, daglige øvelser og live-træning over zoom, kan findes igennem banneret nedenfor.

Alle klubbens medlemmer kan få adgang af Sempai Felics på facebook eller fp@jumpingcrocodile.dk

Vi glæder os til at træne med dig!

Træning under Karantæne
Øvelser, live- og video-undervisning
Kontakt Senpai Felics for Adgang