Skip to content

BØRNE GASSHUKU – EFTERÅR 2022

Der bliver afholdt Børnegasshuku lørdag d. 12. november 2022 fra kl. 10.00 til 13.00 i Nykøbing Falster Hallen.

Denne gang får I mulighed til at opleve nogle af landets yngre instruktører, altså dem, der ”kun” har trænet mellem 15-30 år hver; heriblandt vores egen Sensei Felics Pedersen (3. dan). Han skal undervise sammen med Sensei Liselotte Petersen (5. dan) fra Nykøbing F. Karatecenter, Sensei Sara Færch (3. dan) fra Roskilde Karate Skole og Sempai Hjalte Bach (2. dan) fra København Karateklub.

Alle uanset alder og niveau kan deltage.

GRATIS bus til gasshukuet: Klubben tilbyder som noget helt særligt, at alle børn og forældre kan komme til
og fra børnegasshukuet helt gratis. Der skal altså kun betales for selve træningen.
Bussen kører fra Gunnar Nu Hansens Plads (foran Idrætshuset) kl. 8.00. Sørg for at komme i god tid. Vi kører fra Nykøbing igen kl. 13.15, og regner med at være hjemme på Østerbro igen ca. kl. 15.00.

Det anbefales, at de yngste børn og børn, som er med på gasshuku for første gang, har en forælder med. Vi har altid mange børn med og børneinstruktørerne vil være med til at assistere til træningen det meste af tiden. Det vil derfor være rart at have et par forældre i hallen også.

Find tilmeldingssedlen via linket til højre.

Medlemsbog: Husk at medbringe medlemsbogen, så den kan få et gasshuku-stempel.

Underskrift på bælter: Efter Gasshukuet har alle børn mulighed for, at få instruktørerne til at skrive deres autograf på deres bælter.