Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gojuryu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854
Klubbens Historie - Østerbro Karate Skole skip to Main Content

Østerbro Karate Skole blev grundlagt i august i 1995. Klubben havde i sit første år til huse både på Sionsgade Skole og i Idrætshuset på Gunnar Nu Hansens Plads, der gik dog ikke længe før al træning blev flyttet til lokalerne i Idrætshuset. Siden da har karate skolen haft sit hjem i de smukke 100-år gamle lokaler, der danner den perfekte ramme om klubbens traditionelle karatetræning af stilen Okinawa Goju-Ryu.

Da Chefinstruktør Sensei Torben Svendsen i 1995 satte sig for at starte klubben, var der 4 andre erfarne karate folk, som hjalp til. Den eneste, som stadig er med og som hele vejen har støttet og tilført klubben meget energi, især i børne- og ungdomsafdelingen, er Sensei Daniella Jørgensen. Sensei Torben kom oprindeligt fra Karlslunde Karate klub, hvor han havde trænet og undervist siden 1976, men da han nu var bosat på Østerbro, var tiden inde til at dele den gamle kunstart med beboerne på Østerbro. Daniella var ligeledes flyttet til Østerbro og havde også tidligere trænet længe i Karlslunde, så det var en naturlig ting at flytte med og starte Østerbro Karate Skole op. Begge instruktører er respekteret for deres høje niveau, engagement og årevis af undervisning. I januar i 2015 blev de begge gradueret på Okinawa i Japan; Sensei Torben til 7. dan sort bælte og Sensei Daniella til 6. dan.

Østerbro Karate Skole

På trods af at målsætningen i sin tid var kvalitet frem for kvantitet, det vil sige ikke at gå på kompromis med træningen for at hverve mange medlemmer, men blot træne hårdt og seriøst for at bevare den traditionelle karate, ja så tæller klubben i dag omkring 200 medlemmer, som inkluderer både børn og voksne i alle aldre.