skip to Main Content

Indmeldelse
Hvis du ønsker at besøge os, så skriv til os på forhånd på gojuryu.osterbro@gmail.com for at aftale, hvornår du kan komme og træne.

Til første træning møder du bare op og er med. Det er godt at have træningstøj på, som tillader frie bevægelser. Vi træner altid på bare tæer. Din sensei vil sørge for, at du kommer i gang og er med på den bedste måde.

Ved første træning får du nærmere information om, hvordan du kan melde dig ind. Spørg din instruktør efter træningen, som vil udlevere en indmeldelseblanket til dig.

Indmeldelse sker ved at aflevere en udfyldt indmeldelsesblanket med et pasbillede/skolebillede til din instruktør (husk at skrive navn bag på billedet).

Billedet bliver sat i dit karate-pas, hvor alle gradueringer og deltagelse i stævner og gasshuku’er (træningslejre) bliver ført ind med tiden. Karate-passet er en lille booklet, som følger dig hele dit karateliv.

Kontingent
Nuværende kontingentsatser er:

Børn: 850 kr./halvår
Voksne: 1.300 kr./halvår

Ved indmeldelse er der et indmeldelsegebyr på 100 kr. Det vil sige, at første kontingentbetaling bliver 950 kr. for børn og 1.400 kr. for voksne. Indeholdt i beløbet er også en tandforsikring, der dækker tandskader forårsaget af træning op til 10.000 kroner (vær opmærksom på, at du selv skal tegne ulykkesforsikring).

Betaling af kontingent sker hver den 1. oktober og den 1. april.

Første betaling efter indmeldelse sker ved at overføre beløbet til ØKS’s konto i Nordea: reg.nr. 2104 kontonr. 6888 835 022

Ved næste kontingentindbetaling sender vi et girokort. Her skal du tilmelde fremtidige betalinger PBS. Når du er indmeldt i ØKS, kan du blive medlem af vores Facebook-gruppe. Her vil du bl.a. få beskeder om evt. ændringer eller aflysninger i træningsplanen.

Har du spørgsmål til indmeldelse, udmeldelse eller kontingent, skal du skrive til klubbens kasserer på: kasserer@gojuryu.dk

Har du spørgsmål vedr. venteliste, skriv til os på gojuryu.osterbro@gmail.com

Indmeldelsesblanket VOKSNE

Indmeldelsesblanket BØRN