Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gojuryu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gojuryu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gojuryu.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Indmeldelse - Østerbro Karate Skole skip to Main Content

Indmeldelse af børn

Vi har kun mulighed for at starte nye begynderhold for børn og modtage begyndere en gang om året og det er i september. Der starter vi prøvetimer og træning for to hold, henholdsvis 5-7 årige og 8-14 årige.

De 5-7 årige træner på mandage, kl. 17.15–17.45, fra og med den første mandag i september.
De 8-14 årige træner på onsdage, kl. 17.15–17.45, fra og med den første onsdag i september.

Børn kan blive tilmeldt ventelisten til begynderholdene ved, at en forælder skriver sit barns navn, fødselsdato og eventuelle spørgsmål til os på gojuryu.osterbro@gmail.com . I vil så modtage en invitation med praktisk information. Ved at deltage i prøvetimerne/træningen i september er der mulighed for at tage stilling til, om I ønsker at fortsætte. Indmeldelse skal ske inden 1. oktober som beskrevet i invitationen.

Hvis børn i forvejen har erfaring i Goju Ryu Karate fra træning i en klub eller skole, der er medlem af IOGKF, er det muligt at starte på et passende hold efter nærmere aftale. Skriv på forhånd til os på gojuryu.osterbro@gmail.com , så vi kan aftale nærmere.

Indmeldelse af voksne
Hvis du som voksen ønsker at besøge os, så skriv til os på forhånd
på gojuryu.osterbro@gmail.com for at aftale, hvornår du kan komme og træne.

Til første træning, som begynder, møder du bare op og er med. Det er godt at have træningstøj på, som tillader frie bevægelser. Vi træner altid på bare tæer. Din instruktør vil sørge for, at du kommer i gang og er med på den bedste måde.

Ved første træning kan du få nærmere information om, hvordan du kan melde dig ind. Spørg efter træningen din instruktør, som vil udlevere en indmeldelsesblanket til dig.

Indmeldelse sker ved at aflevere en udfyldt indmeldelsesblanket med et

pasbillede/skolebillede til din instruktør (husk at skrive navn bag på billedet).

Billedet bliver sat i dit karate-pas, hvor alle gradueringer og deltagelse i stævner og gasshuku’er (træningslejre) bliver ført ind med tiden. Karate-passet er en lille booklet, som følger dig hele dit karateliv.

Kontingent

Nuværende kontingentsatser er:

Børn: 850 kr./halvår
Voksne: 1.300 kr./halvår

Ved indmeldelse er der et indmeldelsegebyr på 100 kr. Det vil sige, at første kontingentbetaling bliver 950 kr. for børn og 1.400 kr. for voksne. Indeholdt i beløbet er også en tandforsikring, der dækker tandskader forårsaget af træning op til 10.000 kroner (vær opmærksom på, at du selv skal tegne ulykkesforsikring).

Betaling af kontingent sker hver den 1. oktober og den 1. april.

Første betaling efter indmeldelse sker ved at overføre beløbet til ØKS’s konto i Nordea: reg.nr. 2104 kontonr. 6888 835 022

Ved næste kontingentindbetaling sender vi et girokort. Her skal du tilmelde fremtidige betalinger til PBS. Når du er indmeldt i ØKS, kan du blive medlem af vores Facebook-gruppe. Her vil du bl.a. få beskeder om evt. ændringer eller aflysninger i træningsplanen.

Har du spørgsmål til indmeldelse, udmeldelse eller kontingent, skal du skrive til klubbens kasserer på: kasserer@gojuryu.dk

Indmeldelsesblanket VOKSNE

Indmeldelsesblanket_BØRN